Cromatografie de lichide de inalta performanta. Fiabilitate, flexibilitate si calitate la cel mai bun pret. Noile lichid cromatografe Flexar de la PerkinElmer acopera atat domeniul lichid cromatografiei clasice (ce opereaza la presiuni de pana la 6000 psi) cat si noul domeniu de UHPLC (ce opereaza la presiuni de pana la 18000 psi) ce permite marirea productivitatii si econimisirea solventilor prin scurtarea semnificativa a timpului de analiza. FLEXAR HPLC: performanta, incredere, simplitate in operare. Oferim o gama larga de configuratii prin alegerea componentelor modulare care satisfac toate aplicatiile solicitate.
 

Flexar HPLC

Flexar UHPLC

TurboMatrix 650 ATD

Stiri si noutati

Cromatec Plus SRL anunta deschiderea SCIENT - un centru de cercetare-dezvoltare-inovare, specializat în analiză instrumentală
PerkinElmer a lansat pe piata un sistem de pregatire a probelor SPB (Sample Preparation Block) ideal pentru digestia probelor in laboratoare. Este complementar sistemelor de digestie cu microunde, cu o temperatura constanta pe toata suprafata, rezistent la medii corozive.
Lansarea noului ICP MS NexION ™ 350 este solutia perfecta pentru abordarea problemelor globale cum ar fi contaminarea aerului, apei şi alimentelor, integritatea suplimentelor nutritive sau pentru studiul nanomaterialelor.
Spectrometrele AA Seria PinAAcle introduc un sistem optic inovator care utilizeaza fibra optica. Configurarea Seriei PinAAcle permite un design compact, fără a compromite performanţa instrumentului în aplicaţii exigente!
PerkinElmer a lansat AxION iQT™ GC/MS/MS - prima platforma de spectrometrie de masa care efectuează atât analize cantitative net superioare cat și identificari de masă exacte din probe cu matrice complexa.
PerkinElmer a lansat noua familie de lichid cromatografe Altus UPLC si Altus HPLC controlate de softul Empower® 3