Pregatirea probelor sau prelucrarea acestora pentru a fi analizate folosind tehnici GC sau GC/MS poate fi uneori complexa si dificila. Alegand corect modul de pregatire a probelor lucrurile devin mai simple. Fie că efectuati un număr mare de analize de rutină, fie ca doriti sa folositi tehnici mai sofisticate pentru probele dificile ("analyte trapping'), familia TurboMatrix HS este creata pentru dvs.
 

AxION Direct Sample Analysis System...

Model Arnel 1115 Refinery Gas Analy...

Model Arnel 1117 High-Speed Refiner...

Model Arnel 4025 Trace Sulfur by SC...

Model Arnel 4050 Detailed Hydrocarb...

TurboMatrix 100 TD

TurboMatrix 150 ATD

TurboMatrix 300 TD

TurboMatrix 350 ATD

TurboMatrix HS 110

TurboMatrix HS 110 Trap

TurboMatrix HS 16

TurboMatrix HS 40

TurboMatrix HS 40 Trap

Stiri si noutati

Cromatec Plus SRL anunta deschiderea SCIENT - un centru de cercetare-dezvoltare-inovare, specializat în analiză instrumentală
PerkinElmer a lansat pe piata un sistem de pregatire a probelor SPB (Sample Preparation Block) ideal pentru digestia probelor in laboratoare. Este complementar sistemelor de digestie cu microunde, cu o temperatura constanta pe toata suprafata, rezistent la medii corozive.
Lansarea noului ICP MS NexION ™ 350 este solutia perfecta pentru abordarea problemelor globale cum ar fi contaminarea aerului, apei şi alimentelor, integritatea suplimentelor nutritive sau pentru studiul nanomaterialelor.
Spectrometrele AA Seria PinAAcle introduc un sistem optic inovator care utilizeaza fibra optica. Configurarea Seriei PinAAcle permite un design compact, fără a compromite performanţa instrumentului în aplicaţii exigente!
PerkinElmer a lansat AxION iQT™ GC/MS/MS - prima platforma de spectrometrie de masa care efectuează atât analize cantitative net superioare cat și identificari de masă exacte din probe cu matrice complexa.
PerkinElmer a lansat noua familie de lichid cromatografe Altus UPLC si Altus HPLC controlate de softul Empower® 3