Familia NexION ™ 300 este proiectat pentru a oferi un nivel de stabilitate, flexibilitate şi performanţă niciodată întalnite într-un instrument ICP-MS. NexION 300 ofera 3 moduri de operare (Standard, celula de coliziune şi de reacţie) şi poate fi rapid trecut de la un mod la altul. Este singurul ICP-MS care vă permite maximizarea productivitatii fără a compromite performanţa sau sensibilitatea. NexION 300 ICP-MS poate fi usor integrat cu un lichid cromatograf(LC), gaz cromatograf (GC) sau ion cromatograf(IC) pentru a oferi o soluţie completă in separarea şi determinarea elementelor de analizat.
 

NexION 2000

NexION 300Q

Solutia ideală pentru analize simple cu posibilităţi de corecţie acceptate a interferenţelor.

Detalii Brosura

NexION 300S

NexION 300X

Siestemul potrivit pentru aplicatii de uz general cum ar fi monitorizarea probelor de mediu

Detalii Brosura

NexION 350D

Stiri si noutati

Cromatec Plus SRL anunta deschiderea SCIENT - un centru de cercetare-dezvoltare-inovare, specializat în analiză instrumentală
PerkinElmer a lansat pe piata un sistem de pregatire a probelor SPB (Sample Preparation Block) ideal pentru digestia probelor in laboratoare. Este complementar sistemelor de digestie cu microunde, cu o temperatura constanta pe toata suprafata, rezistent la medii corozive.
Lansarea noului ICP MS NexION ™ 350 este solutia perfecta pentru abordarea problemelor globale cum ar fi contaminarea aerului, apei şi alimentelor, integritatea suplimentelor nutritive sau pentru studiul nanomaterialelor.
Spectrometrele AA Seria PinAAcle introduc un sistem optic inovator care utilizeaza fibra optica. Configurarea Seriei PinAAcle permite un design compact, fără a compromite performanţa instrumentului în aplicaţii exigente!
PerkinElmer a lansat AxION iQT™ GC/MS/MS - prima platforma de spectrometrie de masa care efectuează atât analize cantitative net superioare cat și identificari de masă exacte din probe cu matrice complexa.
PerkinElmer a lansat noua familie de lichid cromatografe Altus UPLC si Altus HPLC controlate de softul Empower® 3