Seria spectrometrelor de absorbtie atomica PinAAcle ™ oferă o varietate de configuraţii şi capacităţi pentru nivelul de performanţa de care aveţi nevoie: numai flacără , numai cuptor sau un design care economiseşte spaţiul suprapuse peste capacitatea flacara + cuptor, injecţie flux,-FIAS cuptor şi mercur / hidrură pe un singur instrument;alegerea corecţiei de fond Deuterium sau efect longitudinal Zeeman; sistemul de vizualizare TubeView camera ™ simplifică alinierea vârfului autosamplerului şi distribuirea probei in cuptoras.
 

PinAAcle™ 500

PinAAcle™ 900F

PinAAcle™ 900F este un sistem cu flacără cu dublu fascicul, ce asigură o pornire rapidă și stabilitate extraordinară pe termen lung.

Detalii Brosura

PinAAcle™ 900H

PinAAcle™ 900T

PinAAcle™ 900Z

Stiri si noutati

Cromatec Plus SRL anunta deschiderea SCIENT - un centru de cercetare-dezvoltare-inovare, specializat in analiză instrumentală
PerkinElmer a lansat pe piata un sistem de pregatire a probelor SPB (Sample Preparation Block) ideal pentru digestia probelor in laboratoare. Este complementar sistemelor de digestie cu microunde, cu o temperatura constanta pe toata suprafata, rezistent la medii corozive.
Lansarea noului ICP MS NexION™ 350 este solutia perfecta pentru abordarea problemelor globale cum ar fi contaminarea aerului, apei şi alimentelor, integritatea suplimentelor nutritive sau pentru studiul nanomaterialelor.
Spectrometrele AA Seria PinAAcle introduc un sistem optic inovator care utilizeaza fibra optica. Configurarea Seriei PinAAcle permite un design compact, fără a compromite performanţa instrumentului in aplicaţii exigente!
PerkinElmer a lansat AxION iQT™ GC/MS/MS - prima platforma de spectrometrie de masa care efectuează atat analize cantitative net superioare cat și identificari de masă exacte din probe cu matrice complexa.
PerkinElmer a lansat noua familie de lichid cromatografe Altus UPLC si Altus HPLC controlate de softul Empower® 3